H-7626 Pécs, Király u. 66 a. I/102.
office@ipark-pecs.hu +36 72 781 787 +36 72 789 449

Videó: Pécs Déli Ipari Park - A

Videó megtekintése

Videó: Pécs Déli Ipari Park - B

Videó megtekintése

Gyártás

Telekosztás

K+F+I

Telekosztás

Logisztika

Telekosztás

Az Ipari Parkról


Az ipari parkunk egyfelől a termelőtevékenységhez elengedhetetlenül szükséges fizikai infrastruktúra igénybevételét teszi lehetővé, másfelől pedig olyan szolgáltatásokkal segíti a vállalkozókat, amelyek ma már nélkülözhetetlen részei a sikeres üzletvitelnek (pl. ügyvitelszervezés, pénzügyi-számviteli tanácsadás, PR, marketing, beruházási, fejlesztési, jogi tanácsadás, stb.). Az ipari park körülhatárolt működéséről az Ipark Pécs Kft. gondoskodik.

Bővebben

Hírek

ÖSSZEFOGÁS A DÉL-DUNÁNTÚLI RÉGIÓ FELLENDÍTÉSÉÉRT

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata és Baranya megye meghatározó intézményei együttműködési megállapodást írtak alá január 21-én a dél-dunántúli régió fellendítésének érdekében.

Japán befektetői perspektíva a Déli Ipari Parkban

Elindult a SEIREN, japán vállalatcsoport első európai gyárának építése Pécsett.

Kedvező döntés kis-és középvállalkozásoknak

Pécs MJV közgyűlése 2021. szeptember 22-én jóváhagyta Pécs új építési szabályzatát, lehetővé téve, hogy akár 1100 m2-es telket is lehessen vásárolni az ipari parkban.

Szijjártó Péter felavatta a Hanon gyárát Pécsett

Csaknem két év késéssel, 2021. szeptember 16-án történt meg az üzem felavatása, amelyen Szíjjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter is részt vett. 

Kiemelkedő betelepülési lehetőségek a Pécs Déli Ipari Parkba!

A városvezetés olyan lehetőségeket vizsgál, amelyekkel konkrét kedvezményeket tudnak nyújtani a csarnoképítést, telephelybővítést tervező pécsi cégeknek.